Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Augustiner Edelstoff

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Augustiner-Bräu München Lager Strågul Tyskland 5.6 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter kraftigt af korn. Den har en usædvanlig fast skumkrone, med god holdbarhed. Smagen er også meget kornet, men en del sødere end alm. pilsnerøl og også en anelse frugtig. Eftersmagen er meget tynd og desværre ekstremt kort i en grad så Carlsberg ville være stolte.


Kommentar skrevet af Paulaner 19/10-11
Svar skrevet af Thomas (Administrator) 28/10-11
Jeg synes der er tale en meget hård kritik uden reel substans, da jeg er helt enig i at en øl skal bedømmes på sine egne præmisser og i forhold til sin stil, men jeg mener ikke der er noget forkert i at sammenligne med andre øltyper, hvis det hjælper til at klargøre beskrivelsen af øllet. Derudover er der i mine anmeldelser også altid en tale om en subjektiv bedømmelse, hvor jeg ikke kun giver karakter efter hvor godt øllen lever op til ølstilen, men mere giver karakter ud fra hvor godt jeg kan lide øllen og om jeg kunne finde på at købe den igen, og på den baggrund kan man også godt sammenligne øl fra forskellige ølstile, da der uværgeligt vil være visse ølstile som tiltaler smageren bedre end andre. F.eks. vil jeg aldrig give lige så høje karakterer til en engelsk IPA brygget med klassiske engelske humler, som jeg vil give en amerikansk IPA brygget med amerikanske humler. Det kan godt være at engelsk og amerikansk IPA er to selvstændige ølstile, men jeg kan bare bedre lide den med amerikanske humler.

Derudover vil jeg gerne påpege at jeg aldrig påstået at der er tale om en pilsner - hvis du ser under typen er den blot klassificeret som en lager. Sammenligningen med pilsnerøl tjener blot til formål at opstille en referenceramme, så også dem der ikke kender den præcise definition af en helles har et sammenligningsgrundlag. derudover vedrører henvisningen til Carlsberg udelukkende LÆNGDEN af eftersmagen, ikke selve smagsnoten, og har derfor sin berettigelse da Carlsberg er notorisk kendt for kort eftersmag.

Til gengæld finder jeg dine informationer om tyske øl og definitionenerne af diverse øltyper yderst interessante, ligesom jeg også synes at beskrivelser af bryggerier og udskænkningssteder supplerer en hver ølanmeldelse godt.


Kommentar skrevet af Ccc - 02/09-11

Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 1471440 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 2660 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login