Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

AA 2006

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Ølfabrikken Ale Brun Danmark 8 %

Karakterer:
Thomas:
Anders:

Noter:
Sød og krydret duft. Kraftigt brunt skum med rigtig god holdbarhed. Smagen er sød og krydret efter belgisk forbillede. Den er klart mere ristet, end normalt for denne genre. Eftersmagen er meget som smagen der bare fortsætter, men bærer også præg af alkoholen.
Bonusinfo:
AA står for Anders Evald og Arne Slej, der var 2 af initiativtagerne til Danske Ølentisiaster, og er brygget til Danske Ølentusiasters fødselsdagsfest 2007.


Kommentar skrevet af 7BDDDEl3 - 09/11-13
Det er en meget spe6ndende hjemmeside at le6se.I har ogaepdt, at kvarteret Monti er et vidunderligt sted at bo, dog kan det undre, at I ve6lger de rene turistfe6lder i dette kvarter, ne5r I ge5r ud at spise, som f.eks. Chicco di Grano, som be5de er dyr og de5rlig, og som bevidst henvender sig til turister, ne5r der er nogle perler i kvarteret som Valentino i Via Cavour 293, klassisk romersk spisested og meget billig, La Taverna dei Monti i Via del Boschetto (oppe ved Via Nazionale), hvor kavliteten er hf8j og priserne omvendt utroligt lave, La Taverna Romana i Via dei Monti 79, en institution i det romerske restaurationsliv, La Vecchia Roma i Via Leonina med e6gte romersk mad og atmosfe6re og Le Tavernelle i Via Panisperna, et andet historisk lokale med god mad og et spe6ndende klientel.Og se5 forste5r jeg heller ikke, at I, ne5r I tager til Toscana, ve6lger at bo i Chianciano Terme, denne skyskraberby, som er se5 atypisk for regionen, med dens hundedvis af hoteller og restauranter, der kun henvender sig til turister (om end de fleste italienske).Er det pe5 grund af prisen? Det tro jeg ikke.Der findes billige og virkelig gode hoteller i de sme5 rene6ssancebyer i ne6rheden Montepulciano, Pienza m.fl.Men ellers spe6ndende le6sning.Med venlig hilsenNiels Bertelsen

Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 2883879 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3153 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login