Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Free Beer (version 3.0)

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Skands Ale Brun Danmark 5.1 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter meget maltet, med en let note af syrlige, men alligevel overmodne, frugter. Skummet er cremefarvet og tæt, og holder virkeligt længe. Smagen er meget fyldig og meget maltet, med en god ristet note og lette overmodne frugter. Eftersmagen er stadigt ristet og maltet, med en let bitter/syrlig finish, der ender meget tørt.
Det er en engelsk ale, og det kan man overhovedet ikke smage - minder mere om en mørk lager såsom Vienna, med masser af Münich malt. Desuden er den tilsat Guarana for at give øldrikkeren energi - Hvad Fa... er meningen med det??
Bonusinfo:
Free Beer konceptet går ud på at opskriften er fuldt tilgængelig for alle, og man kan frit bruge den til at lave sine egne øl og sælge dem i sit eget navn. Det kræver blot at man krediterer Skands et eller andet sted på etiketten.
Hvad det smarte ved dette koncept er ved jeg ikke, for opskriften er rimeligt ordinær og ikke svær at kopiere for en bare lettere øvet hjemmebrygger. Desuden er det et ret ringe eksempel den klassisk engelsk ale, som etiketten proklamerer at øllen er, så jeg tror ikke Skands for meget gratis reklame på den baggrund. Hvis man alligevel er blevet interesseret i at lave øllen selv kan man se hele opskriften, samt de forrige opskrifter, på www.freebeer.org.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 2882904 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3153 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login