Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Fat Cat Red Ale

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Beer Here Ale Rød Danmark 4.7 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter helt fantastisk frugtigt og tørhumlet af den meget markante humle Nelson Sauvin, hvilket giver øllet tydelige noter af ananas. Skummet er højt og tæt, og meget meget holdbart. Smagen er herligt balanceret mellem en god maltfylde med noter af karamel, og en frisk syrlighed med masser af humle der igen giver øllet frugtige noter af ananas - imponerende så meget smag der er puttet ned i en så alkoholsvag øl. Eftersmagen er kraftigt bitterhumlet og utroligt lang, men når de frugtige noter fra humlen forsvinder bliver øllet lidt for besk. Når det så er sagt må jeg indrømme at Nelson Sauvin er den mest markante og lækreste humle jeg nogensinde har smagt, og lur mig om ikke vi får rigtigt meget at smage til den i fremtiden:-)
Bonusinfo:
Christian Skovdal er tilbage!!
Nu med et fantom-bryggeri, efter at Gourmetbryggeriet kaprede hans gamle bryggeri, Ølfabrikken, ved en fjendlig overtagelse.
Christians kompromisløse stil er heldigvis videreført fra de glade Ølfabrik-dage, og er som altid klar til at udfordre de danske (og resten af verdens) smagsløg.


Kommentar skrevet af AwsO4c0Uu0n 30/11-15
Nye blad er noe av det beste som finnes ;)Her skal brpullysdag feires med dugnad i gata (veldig romantisk hi, hi).Fiiin 17. mai til fiiine deg ogse5 :)Klem May Helen

Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 2863110 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3152 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login