Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Beelzebub

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Beer Here Ale Gylden Danmark 8.5 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter tydeligt af gær, der giver øllet en krydret karakter. Skummet er lysebrunt og ret svagt, og holdbarheden er kun omkring middelmådig. Smagen er utroligt lækker og blød i munden, og øllet har masser af søde gærede noter der giver en markant krydret smag og passer forbilledligt sammen med de tilsatte kryderier. Derudover kan alkoholen heller ikke fornægtes, og selvom øllet bliver en anelse sprittet så giver det også masser af smag og fylde. Eftersmagen er let bitter og en anelse besk af alkohol, men den herligt komplekse og krydrede smag hænger godt ved om runder øllet fint af.
Alt i alt en rigtig god tripel, der både er sød, humlet og utroligt komplekse og krydrede noter. Tripel har aldrig været min yndlingstype, men dette muligvis den bedste jeg har smagt.
Bonusinfo:
Brygget med 3 forskellige typer gær, samt de mere traditionelle kryderier koriander og apelsinskal. Derudover er den tørhumlet, det kan være lidt svært at smage oven i det utroligt komplekse smagsindtryk, men hvis man slår en bøvs er man ikke i tvivl om at den indeholder gode mængder humle;) Der står ikke hvilke 3 gærtyper der er brugt, men det skulle ikke undre mig om den ene er fra det fantastiske d'Achouffe-bryggeri.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 2863139 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3152 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login