Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Stronzo Blonde Ale

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Stronzo Brewing Ale Strågul Danmark 4.6 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter ekstremt frugtigt med noter af især passionsfrugt og citrus, men mange andre eksotiske frugter kan også fornemmes. Skummet er hvidt og en anelse groft, med en ok holdbarhed. Smagen er perlende frisk med masser af citrusnoter, men også temmeligt tynd i kroppen selv når øllets alkoholprocent tages med i betragtningen. De øvrige eksotiske frugter der kunne fornemmes i duften bliver desværre totalt overdøvet af citrusnoterne, og øllet lugter en del mere komplekst og lækkert end den smager. Eftersmagen har en behersket mængde bitterhumlet, især i forhold til visse andre øl fra dette bryggeri, men giver til gengæld plads til at de markante citrusnoter kan fortsætte ud i eftersmagen.
En perlende og frisk amerikansk ale der vil gå perfekt til en varm sommerdag især pga. den markante citrus-smag, men som også virker meget tynd på en kold vinterdag som idag.
Bonusinfo:
Brygget med Chinook, Centennial og citra humle, men det er klart citra humlen med dens markante citronsmag og lave bitterhed der dominerer smagsindtrykket.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 2857417 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3151 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login