Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Kalapøjser Brown Ale

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Pladderballe Bryghus (Slotsbryggeriet Fønix) Ale Brun Danmark 5.5 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Skummet er brunt og ganske voldsomt, faktisk eksplosivt, men også ret groft og med en dårlig holdbarhed. Dufter af ristede malte, men har også en sjov krydret note fra gæren. Smagen domineres af maltede noter, især er den rig på ristede malte men har også en let sødme fra karamelmaltene. Derudover har den en sjov krydret note, der desværre også er meget gæret og ikke specielt lækker, ligesom den voldsomme mængde CO2 prikker kraftigt på tungen. Eftersmagen har en god portion bitterhed, men også udmærkede humlede noter, desværre kan man stadigt fornemme den lidt for gærede note fra smagen.
Øllen har mange af de rigtige maltede noter og en god sødme og fylde og en udmærket portion bitterhed, der desværre skæmmes af en del gærede noter og en ekstrem mængde CO2 for øltypen.
Bonusinfo:
Pladderballe Bryghus er ikke et rigtigt bryggeri, det kan ikke engang siges at være et fantombryggeri, men er en ølserie fra Slotsbryggeriet Fønix som er blevet godkendt (approberet) af Monrad & Rislund under sloganet "Leverandør til det tørstige folk". Monrad & Rislund har også indspillet små reklamefilm til hver øl i serien, som kan ses via smartphone ved at scanne den stregkode som findes på etiketten.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 2883666 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3153 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login