Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Brodtgaard Basement Reserve IPA

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Pladderballe Bryghus (Slotsbryggeriet Fønix) Ale Gylden Danmark 5.7 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter fint af humle, men også med en markant gæret note. Skummet er meget højt og lettere eksplosivt, men med en super god holdbarhed. Smagen har en del humlenoter, der giver et lidt urteagtigt strejf dog uden at være voldsomt kraftig, samt en udmærket maltsødme, men den har desværre også en let gæret note. Eftersmagen har en let portion bitterhed og stadigt med en del humle, men desværre bliver gær-noten mere udtalt.
Øllet vil jeg mene må være brygget efter engelsk forbillede pga. de valgte humletyper, hvilket ikke er lige i min smag da de giver en mere urteagtigt og jordet smag end de amerikanske humler, men især den lidt kedelige gærnote trækker en del ned. Det bliver dog lidt bedre efterhånden som øllen stiger i temperatur, da gærsmagen aftager en hel del, men helt forsvinder den aldrig.
Bonusinfo:
Pladderballe Bryghus er ikke et rigtigt bryggeri, det kan ikke engang siges at være et fantombryggeri, men er en ølserie fra Slotsbryggeriet Fønix som er blevet godkendt (approberet) af Monrad & Rislund under sloganet "Leverandør til det tørstige folk". Monrad & Rislund har også indspillet små reklamefilm til hver øl i serien, som kan ses via smartphone ved at scanne den stregkode som findes på etiketten.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 2599905 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3073 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login