Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Kakerlakpuler Stout

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Pladderballe Bryghus (Slotsbryggeriet Fønix) Porter/Stout Mørkebrun Danmark 6.8 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter fantastisk med masser af komplekse noter af hårdtristede malte og en lakrids. Skummet er brunt og meget kraftigt, men holdbarheden er ikke specielt god. Smagen er fed og fyldig med masser af noter af hårdtristede malte og engelsk lakrids, men også med en meget højt sødme og noter af honning. Eftersmagen har en mild bitterhed, der kun lige akkurat afstemmer den store sødme, men som til gengæld tillader at de kraftige noter af lakrids og brændte malte fortsætter meget langt ud i eftersmagen.
Klart den bedste af de 4 øl jeg indtil nu har smagt fra Pladderballe bryghus. Sødmen er dog en tand for høj og bliver aldrig helt afstemt med bitterhumle, men til gengæld er noten af engelsk lakrids meget kraftig og lang.
Bonusinfo:
Pladderballe Bryghus er ikke et rigtigt bryggeri, det kan ikke engang siges at være et fantombryggeri, men er en ølserie fra Slotsbryggeriet Fønix som er blevet godkendt (approberet) af Monrad & Rislund under sloganet "Leverandør til det tørstige folk". Monrad & Rislund har også indspillet små reklamefilm til hver øl i serien, som kan ses via smartphone ved at scanne den stregkode som findes på etiketten.


Kommentar skrevet af claes - 29/09-12

Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 2599874 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3073 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login