Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Forår

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Thisted Bryghus Ale Gylden Danmark 6.8 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter frisk, med en let note af humle. Skummet er højt og hvidt og med en virkelig god holdbarhed. Smagen har en markant portion humle, der giver øllet noter af grapefrugt og urter, men også med en ok maltprofil og sødme, men er desværre også lettere overcarboneret. Eftersmagen er kraftigt bitterhumlet, og stadigt med noter af grapefrugt.
En relativt letdrikkelig øl henvendt til den brede befolkning, men alligevel med en bitterhed der giver øllet kant og en humleprofil der adskiller sig markant fra en almindelig pilsnerøl. Personligt bryder jeg mig ikke om grapefrugt, og manglen på kompleksitet og andre citrusnoter end den rene grapesmag trækker også kraftigt ned, men det er især den kraftige bitterhed som jeg ikke bryder mig om, da den efterlader en ubehagelig smag af grapesodavand i munden.
Bonusinfo:
Lidt overraskende er øllet brygget med druesaft (ihvertfald ifølge etiketten), men det er ikke noget der afspejler sig smagen, der som nævnt ovenfor domineres af grapefrugt og en stor portion bitterhed.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 3096370 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3175 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login