Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Stronzo Påskebryg

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Stronzo Brewing Ale Gylden Danmark 6.6 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter markant af humle med noter eksotiske frugter såsom passionsfrugt, melon og et let strejf af citrus. Skummet er hvidt og højt med en rigtig god holdbarhed. Smagen er ligesom duften utroligt humlet med komplekse noter fra eksotiske frugter men også med en dejlig smag af citrusfrugter. Eftersmagen er let svagt bitterhumlet, men stadigt med markante frugtige noter af citrus og passionsfrugter.
En virkelig dejlig og frisk øl, der er meget letdrikkelig og bestemt ikke virker som en øl på 6.6%, faktisk virker den en anelse tynd i kroppen. Den er da også efter min mening meget mere sommerlig end påskeagtig.
Bonusinfo:
Øllen skulle være af typen Saison, men det er ikke noget der er til at smage i denne øl fordi humlesmagen er så markant, men det virker umiddelbart som om gæren understøtte de frugtige noter perfekt.

På etiketten, der ligesom de øvrige etiketter fra Stronzo er designet af Kristian Hornslet, står der "Censur". Det skyldes at butikkerne ikke ville sælge øllet med den oprindelige etiket, hvor man ser Kristus hængende på et kors. Umiddelbart synes jeg ikke den oprindelige etiket er specielt stødende, den ligner faktisk helt utroligt meget de billeder man kan se i enhver kirke, måske er det koblingen med øl de bonerte butikker ikke har kunnet klare. Den oprindelige etiket kan ses her http://www.ratebeer.com/beerimages/166255.jpg


Kommentar skrevet af Paul 30/07-12

Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 2868471 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3153 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login