Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Saku Rock

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Saku Õlletehas (Carlsberg) Lager Næsten hvid Estland 5.3 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter markant af korn og en anelse syrligt. Skummet er hvidt og tæt med en rigtig fin holdbarhed, mens farven er noget af det mest blegfesne jeg nogen sinde har set. Smagen er ekstremt tynd og vandet med en del syrlige noter og et strejf af korn. Eftersmagen er syrlig og bitterhumlet, men også ekstremt tynd og kedelig og ordinær.
Alt i alt en af de mest fesne øloplevelser jeg har haft i lang tid, der står i skærene kontrast til øllets slogan: "Fulfilling the ungrateful task of being as tough as a beer can beer". Jeg var på ingen måde overrasket da jeg så at det er Carlsberg der står bag bryggeriet i Estland. Typisk Carlsberg - Alle midler går til reklameafdelingen, i stedet for at bruge dem hvor det virkeligt tæller, nemlig på at brygge godt øl.
Bonusinfo:
Reklameafdelingen i Carlsberg har også denne fine beskrivelse af øllet: "A Saku speciality beer. Rock is something more than just a beer. Rock is a lifestyle. Rock is a badge that expresses your independence and self-confidence and your positive rebellion against everyday routine. With its alternative communication language and amazing prizes (Hummer, Trip via Route66, Ford Mustang, Bikes, Segway etc) Rock promotions have always a high participation rate. In Baltic Brand Award contest, Rock was voted as a best Estonian Brand in 2004". Føj for satan en gang bull shit - Skam jer Carlsberg.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 1451439 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 2642 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login