Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Brew Cat Golden Ale

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Brew Cat Brewing Company (Ørbæk Bryggeri) Ale Næsten hvid Danmark 4.5 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Øllet er meget lyst og voldsomt uklar og ligner mere en hvedeøl end en øl brygget efter "gamel engelske brygtraditioner". Dufter temmeligt støvet, med et lidt krydret strejf. Skummet er højt, hvidt og tæt med en fantastisk holdbarhed. Smagen er utrolgit blød i munden og har masser af noter af korn og hø, men er også overraskende krydret, blomstret og lettere parfumeret, og man kan smage både kamille og koriander, men den har også en fint strejf af humle. Eftersmagen er let bitterhumlet og stadigt med noter af korn og hø, men også med noter af kamillethé og koriander.
Egentligt et ganske udmærket bekendtskab. Den er temmeligt krydret, og også en anelse for markant i sine noter af kamille, men ikke i en grad så det bliver ubehageligt. Samtidigt er den også rund, mild og letdrikkelig, og bestemt prisen på 10 kr. for ½ liter værd.
Bonusinfo:
Brygget i samarbejde med Netto. I Netto's reklameavis står der, at der er tale om et nyt mikrobryggeri. Dette må dog siges at være ganske vildledende, da den er brygget af Ørbæk Bryghus for Netto. Det er dog temmeligt mærkeligt, at der intet sted på flasken står noget om at det er brygget af Ørbæk Bryghus. Vil de ikke stå ved deres bryg eller prøver Netto bevidst at vildlede deres kunder om øllets rette ophav? Eller er det blevet odiøst for et supermarked at få brygget en specialøl kun til dem? Med de mange latterlige forsøg fra div. markedsføringsafdelinger på at vildlede deres kunder in mente, f.eks. det lille mikrobryggeri Skælskør Bryghus, der viste sig bare at være en ølserie fra Harboe, kunne man meget let forledes til at tro at der er tale om et bevist forsøg på at vildlede kunderne. Der er i hvert fald ikke tale om et mikrobryggeri, aller højest et fantombryggeri.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 2863121 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3152 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login