Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Brew Cat IPA

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Brew Cat Brewing Company (Ørbæk Bryggeri) Ale Næsten hvid Danmark 4.5 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter markant af korn med en smule hvede, men ingen humle at spore. Skummet er utroligt voldsomt, nærmest eksplosivt, med en super god holdbarhed. Farven er noget af det mest blegfesne jeg længe har set, ikke engang en discountpilsner plejer at være så lys. Smagen er let og perlende og meget frisk, men også lettere overkarboneret, med noter af korn og lyse malte, men også med en lidt syrlig og lidt salt note. Humlesmagen er dog stadigt på niveau med en pilsner, og kan på ingen måde kaldes hverken lækker eller kompleks. Eftersmagen har en markant bitterhed fra humlen, men også del noter af korn, der giver en lidt tør og støvet fornemmelse i munden.
Jeg ville aldrig have gættet på at dette var IPA og da slet ikke en IPA brygget af Ørbæk. Havde der været tale om en pilsner, kunne jeg godt have givet den et 5-tal, da den bestemt har mere smag end mange pilsnerøl, men i betragtning af at der er tale om en IPA må jeg blot konstatere at der er tale om et af de vildeste fejlskud jeg nogen sinde har oplevet - værre end Skands' New Stout. Den alt for høje karbonering klæder heller ikke en IPA.
Bonusinfo:
Brygget i samarbejde med Netto. I Netto's reklameavis står der, at der er tale om et nyt mikrobryggeri. Dette må dog siges at være ganske vildledende, da den er brygget af Ørbæk Bryghus for Netto. Det er dog temmeligt mærkeligt, at der intet sted på flasken står noget om at det er brygget af Ørbæk Bryghus. Jeg kan dog godt forstå hvis de ikke ønsker at lægge navn til dette skodbryg, men det skulle ikke undre mig om Netto bevidst forsøger at vildlede deres kunder om øllets rette ophav. Med de mange latterlige forsøg fra div. markedsføringsafdelinger på at vildlede deres kunder in mente, f.eks. det lille mikrobryggeri Skælskør Bryghus, der viste sig bare at være en ølserie fra Harboe, kunne man meget let forledes til at tro at der er tale om et bevist forsøg på at vildlede kunderne. Der er i hvert fald ikke tale om et mikrobryggeri, aller højest et fantombryggeri.


Kommentar skrevet af - 30/09-12

Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 2863136 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3152 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login