Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Brew Cat Dark Ale

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Brew Cat Brewing Company (Ørbæk Bryggeri) Ale Brun Danmark 4.5 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter let maltet med noter af korn og svagt ristet. Skummet er højt og lettere eksplosivt og meget grovt, men med en fin holdbarhed. Smagen er lettere ristet og perlende, men også temmeligt tynd og med en lidt metalisk note. Eftersmagen er endnu mere ristet, men også med en meget markant metallisk note, der blander sig med bitterhumlen.
Letdrikkelig øl, der samtidigt har lidt mere at byde på end mange discountøl, og med en pris på 10 kr. for en ½ Liter må man sige at der er tale om en godt køb. Den lidt for bitre og lidt for metalliske eftersmag trækker dig en smule ned, men hvis man spiser nogle peanuts til glider den fint ned.
Bonusinfo:
Brygget i samarbejde med Netto. I Netto's reklameavis står der, at der er tale om et nyt mikrobryggeri. Dette må dog siges at være ganske vildledende, da den er brygget af Ørbæk Bryghus for Netto. Det er dog temmeligt mærkeligt, at der intet sted på flasken står noget om at det er brygget af Ørbæk Bryghus. Vil de ikke stå ved deres bryg eller prøver Netto bevidst at vildlede deres kunder om øllets rette ophav? Eller er det blevet odiøst for et supermarked at få brygget en specialøl kun til dem? Med de mange latterlige forsøg fra div. markedsføringsafdelinger på at vildlede deres kunder in mente, f.eks. det lille mikrobryggeri Skælskør Bryghus, der viste sig bare at være en ølserie fra Harboe, kunne man meget let forledes til at tro at der er tale om et bevist forsøg på at vildlede kunderne. Der er i hvert fald ikke tale om et mikrobryggeri, aller højest et fantombryggeri.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 2863148 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3152 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login