Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Ivery Blonde

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Nørrebro Bryghus Ale Gylden Danmark 5.2 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter lidt specielt af korn, men med en støvet note. Skummet er det tæt på at være det ringeste jeg nogensinde har set - helt væk på under 30 sek. Smagen er tynd og vandet, med let syrlige noter af korn og kun et svagt krydret anstrøg af belgisk gær. Eftersmagen har fortsat udelukkende svage noter af korn, og er stort set uden humle, men da øllet i sig selv er så kønsløst og vandet, kommer den alligevel ikke til at fremstå sød eller ubalanceret.
En ekstremt skuffende øl. Generelt virker det mere som om det er marketingafdelingen der har besluttet at brygge denne øl mere end det er kærlighed til godt håndværk.
Bonusinfo:
På etiketten står der, at øllen er lys som elfenben - Personen der har skrevet det må både være dum og blind, for øllet er åbenlyst mørkegyldent.
Der står også at øllet er et smukt ægteskab mellem vin og øl, og at den er brygget med hvide druer. Den smager dog ikke udpræget vinøs, men lidt tynd og tøset er den da, hvilket måske er det bryggeren har haft i tankerne da han designede øllen.
Brygget til Kvickly Ølfestival 2014


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 2593299 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3072 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login