Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Sorte Per

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Rækker Mølle Bryghus Porter/Stout Brun Danmark 5.4 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Allerede da jeg åbner øllen kan jeg høre den er gal med carboneringen, og kort efter begynder øllet selv at ryge ovenud af flasken. Skummet er brunt og meget groft og EKSTREMT eksplosivt, og både flaske og glas flyder over - meget amatøragtigt. Duften er der dog ikke noget galt med, den er sød med noter af letbrændte malte, og et fint krydret strejf. Smagen er markant maltet med herligt komplekse noter af karamelmalt og letbrændte malte. Desværre er øllet så overcarboneret at det næsten overdøver smagen med en let syrlig note. Eftersmagen er fortsat godt maltet med lette noter af nødder, og kun med en svag bitterhumle, men også med en markant syrlig note af kulsyre og lidt for markante noter af gær.
Ikke nok med at carboneringen er helt ved siden af og gør øllet både syrligt og ubehageligt prikkende på tungen, så er øllet også fuldstændigt forfejlet som porter, da den slet ikke er hverken mørk eller ristet nok.
Bonusinfo:
På etiketten står der: "Brygget er kommet på flaske i vores eget bryggeri...". I første omgang tog jeg det som en anprisning, men nu tror jeg det er ment som en advarsel.
Brygget til Kvickly Ølfestival 2014.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 2863136 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3152 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login