Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Herja (øl no. 2)

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Bryggeriet Frejdahl Ale Brun Danmark 8 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Skummet er lysebrunt og meget højt og meget groft, men med en virkelig god holdbarhed. Dufter behageligt med let sødlige og krydrede noter af malt og humle. Smagen er blød i munden, men ikke særlig rund, med markante noter af hårdtristede malte og en god portion citrushumle, men den høje alkohol skjules ikke specielt godt, og den bidrager desuden med en lidt uheldig syrlig bitterhed. Eftersmagen rundes af med en kraftig omgang bitterhumle.
En meget smagfuld øl, der ikke er særlig letdrikkelig, både pga. den store mundfylde og høje alkoprocent, men især fordi øllet fremstår meget ubalanceret. Således er smagen for ristet, eftersmagen er for bitter og under det hele ligger en sødlig og lidt vammel smagsnote.
Jeg gemte en halv flaske til dagen efter, og drak den til en klassisk hjemmelavetburger, og her passede øllet perfekt, og jeg vil gå så langt som til at sige at den mindst ville have fået karakteren 7 som 'madøl'.
Bonusinfo:
Skulle være brygget med mjød og havtorn efter ide af Jim Lyngvild. Øllet prøver på alle måder at fremstå som et nyt dansk microbryggeri, og på etiketten står der da også kun at det er brygget af Bryggeriet Frejdahl, men efter sigende skulle det bare være et nyt brand fra Bryggeriet Vestfyen.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 3096389 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3175 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login