Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Gudmund (øl no. 1)

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Bryggeriet Frejdahl Ale Næsten hvid Danmark 7 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter herligt frisk og frugtigt, med blomstrede noter af hvede og koriander. Skummet er højt og eksplosivt og meget groft, men med en super god holdbarhed. Smagen er meget tør, frisk, perlende og yderst letdrikkelig for så stærk en øl, dog også med en note af alkohol, og ligesom duften er smagen blomstret og frugtig med noter af korn og koriander og ikke mindst fra gæren. Eftersmagen afstemmes kun med en svag bitterhed, hvilket er rigeligt til så tør en øl, og noten af alkohol bliver lidt tydeligere, men fortsat med en del blomstrede noter.
En rigtig udmærket belgisk blonde i stil med Duvel, men igen synes jeg på ingen måde man kan smage de lovprisninger der fremgår af etiketten, hvor der står at øllet smager af Nelson Sauvin humle og fadlagret mjød, og det er irriterende at bryggeren ikke bare kan lade øllet tale for sig selv, for det er faktisk en god øl. Det er dog super vigtigt at drikke øllet relativt koldt, da gær- og alkoholnoterne ellers bliver for dominerende.
Bonusinfo:
Øllet prøver på alle måder at fremstå som et nyt dansk microbryggeri, og på etiketten står der da også kun at det er brygget af Bryggeriet Frejdahl, men efter sigende skulle det bare være et nyt brand fra Bryggeriet Vestfyen.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 2863104 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3152 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login