Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Valravn (No. 3)

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Bryggeriet Frejdahl Porter/Stout Brun Danmark 6 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter markant af lakrids, tørret frugt og hårdtristede malte, men også lidt hengemt. Skummet er brunt og utroligt groft, med den vel nok dårligste holdbarhed jeg nogensinde har set på en øl, faktisk så dårlig at man bliver helt i tvivl om der mon er noget galt med øllet? Smagen starter lidt syrlig, men bliver hurtigt mere ristet med noter af lakrids, men hele vejen igennem føles den utroligt tynd i munden, især henset til både øltype og ikke mindst alkoholprocenten. I eftersmagen bliver noterne af lakrids altdominerende, men ikke på en kvalm måde, men de syrlige noter bliver også kraftigere, og er med til at afstemme øllet, der er helt uden humlebitterhed.
Interessante noter af lakrids, hvor især eftersmagen er virkeligt lækker, men personligt synes jeg den er ALT for tynd og vandet i munden, og jeg er heller ikke så glad for den letsyrlige note. Absolut den ringeste af de 6 Frejdahløl der ind til videre er sendt på markedet.
Bonusinfo:
Øllet prøver på alle måder at fremstå som et nyt dansk microbryggeri, og på etiketten står der da også kun at det er brygget af Bryggeriet Frejdahl, men efter sigende skulle det bare være et nyt brand fra Bryggeriet Vestfyen.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 2599867 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3073 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login