Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Raasted 9 Tangerine IPA

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Raasted Bryghus Ale Gylden Danmark 6 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Skummet er groft, hvidt og vanvittigt eksplosivt, og en stor del af flasken endte øjeblikkeligt på køkkenbordet. Duften er ekstremt gæret, med urteagtige og jordslåede noter. Smagen er ligesom duften præget af en markant og tunge gærnoter, der har lidt urteagtige noter, men også minder meget om bagegær, og på ingen måde passer til øltypen. Eftersmagen har stadigt godt med gærnoter, men overvældes hurtigt af en meget besk og bitter note, der minder om restgæren i en gærtank.
Øllet har intet med amerikansk IPA at gøre, og minder mere om en belgisk saison, og de lækre noter af tangerin og citrusfrugt som etiketten lover, kan på intet tidspunkt spores. I sig selv en ret dårlig øl, men medtager man også den markant misvisende beskrivelse på etiketten og den elendige carbonering er den et stensikkert 1-tal - Skam jer, Randers.
Ps. Øllet er lige købt i butikken og smagt d. 8/9 2015, og ifølge etiketten kan øllet holde til sept. 2016, så den er ikke for gammel.
Bonusinfo:
Brygget med Citra-humle, Summet og Cascade, samt tilsat appelsinskal og tangerinaroma, og tørhumlet med mere Citra og Summet - i følge etiketten, for det kan ikke smages.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 2761583 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3121 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login