Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Underhuset

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Thisted Bryghus Lager Gylden Danmark 7.2 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter syrligt, med en relativt markant note af humle og lidt korn. Skummet er højt og hvidt, med en super god holdbarhed. Smagen er meget guldølsagtig, med søde noter af sukker, malt og korn, men også med markante syrlige noter fra den høje alkoholprocent, dog har den lidt mere humle end normalt. Eftersmagen er syrlig og præget af alkohol og korn, men med lette noter af humle, og afstemmes fint med en mild portion bitterhumle
Hvis man holder af elefantøl, giraføl og FF'ere, så er dette lige sagen. Personligt kunne jeg rigtigt godt forestille mig den til en fed påskefrokost, men som nydeøl er den lidt kedelig og i sig selv ALT for sprittet.
Bonusinfo:
Nr. 1 i en serie på to, der hedder hhv. Overhuset og Underhuset. Henvisningen til det britiske parlament er uklar, og virker mere som et marketingsstunt og et forsøg på at få ordene 'over' og 'under' til at indgå i navnet, og dermed signalere at den ene er undergæret og den anden er overgæret, og dermed indirekte håbe at folk køber en af hver. Taktikken lykkedes i hvert fald i mit tilfælde.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 2857410 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3151 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login