Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

69°N Classic

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
69°N ApS (Harboe) Lager Rav Danmark 4.6 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter sød og ganske maltet. Skummet er lysebrunt og ganske tæt og en udmærket holdbarhed, men ikke så højt. Smagen er fyldig og markant maltet, med noter af karamel, men også en mild snert af humle. Eftersmagen afstemmes rigtigt fint med en moderat portion bitterhumle, men også med en udmærket og lidt urteagtig note af humle.
Faktisk en ganske udmærket classic, der har lidt mere af det hele, men uden på nogen måde at blive ekstrem, som mange mikrobryg har det med at overdrive denne slags 'lidt kedelige' øltyper, og øllet er bestemt på højde med de fleste tyske og tjekkiske dunkel biers. Omvendt er den lidt kedelig hvis man godt kan lide IPA, Porter og belgiske ales.
Bonusinfo:
Endnu engang forsøger Harboe efter alle kunstens regler at fremstille sig som et mikrobyggeri, og sløre at det faktisk er dem der står bag denne øl, som alene henviser til 69°N, 69°N ApS og www.696n.dk
Ingen steder kan man dog læse hvad 69°N står for, men tilsyneladende handler det om at øllet oprindeligt blev brygget på Grøndland, men at man nu bruger vand fra Island, selvom øllet tilsyneladende brygges i Estland. Det virker direkte useriøst, og som en historie der er designet af salgsafdelingen uden tanke på om det giver et bedre produkt.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 3096395 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3175 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login