Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

69°N Pale Ale

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
69°N ApS (Harboe) Ale Brun Danmark 6.5 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter forholdsvist ristet. Skummet er lysebrunt og lidt svagt, men gangske tæt og med en middel holdbarhed. Smagen er overraskende ristet og maltet, med markante noter af karamelmalt, men også en hel del frugtige noter, og kun en mild note af humle. Eftersmagen er fortsat ristet og let frugtig med noter af brændt karamel, og afrundes flot med en moderat portion bitterhumle, der balancerer øllet fint.
På mange måder en ganske udmærket øl, hvor jeg især sætter pris på de markante noter af karamel og malt, men da der er tale om en pale ale, så er den simpelthen for ristet og mangler alt for meget humle til at være bestået, og den bliver også lidt enstrenget i længden, og den virker mere som en lagerøl end en ale.
Bonusinfo:
Endnu engang forsøger Harboe efter alle kunstens regler at fremstille sig som et mikrobyggeri, og sløre at det faktisk er dem der står bag denne øl, som alene henviser til 69°N, 69°N ApS og www.696n.dk Ingen steder kan man dog læse hvad 69°N står for, men tilsyneladende handler det om at øllet oprindeligt blev brygget på Grøndland, men at man nu bruger vand fra Island, selvom øllet tilsyneladende brygges i Estland. Det virker direkte useriøst, og som en historie der er designet af salgsafdelingen uden tanke på om det giver et bedre produkt.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 2868457 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3153 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login