Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Bison India Pale Ale MMXX

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Bryggeri Skovlyst Ale Rav Danmark 10 %

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter frugtigt og lettere humlet, med forholdsvis kraftig alkoholnote. Skummet er lyst og fint, med en god holdbarhed. Smagen er fyldig og sødlig med en del noter af karamelmalt, men også en lidt humle og ikke mindst en kraftig note af alkohol. Eftersmagen er forholdsvist kraftigt bitterhumlet, men det kan også sagtens være alkoholen der giver den ekstra beskhed, om end der stadig er milde humlenoter at spore.
I min verden ligger denne øl forholdsvist langt fra at være en IPA, og da slet ikke en tripel IPA, som alkoholprocenten indikerer, og selvom den har nogle dybe og tunge humlenoter, der giver et urteagtigt præg, så er det aldrig specielt dominerende som det bør være - dertil er alkoholnoten og bitterheden for kraftig. Det pæneste jeg kan sige om den er, at den er forholdsvis let drikkelig, og ikke alt for bitter, selvom dette er den mest dominerende smag man sidder tilbage med.
Bonusinfo:
På bagsiden kan man med småt læse, at der er tale om en belgisk IPA. Det forklarer tildels hvorfor den er så sød og at humlen ikke er mere udtalt, men det er stadig en kikset øl, både indenfor sin genre, men også helt generelt ikke specielt velsmagende. Og sløjet at man skilter med IPA, når det reelt ikke er en IPA.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 2761603 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3121 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login