Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

But Beautifuk

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Kissmeyer Special Gylden Danmark 6.6 %

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter markant frugtigt af grape, og en anelse syrligt. Skummet er hvidt og svagt, med en decideret elendig holdbarhed. Øllet føles ekstremt tynd og vandet i munden, med en voldsom Co2, som prikker kraftigt i mundhulen. Smagen er let humlet og frugtig med noter af klementiner og passionsfrugt, men også markant syrlig af citron og umodne bær, med en let jordslået note. Eftersmagen er ekstremt tør og fortsat syrlig af citron og umodne bær, hvilket understreges af den kraftige Co2 der også bidrager til syrligheden, og det overdøver desværre mange af de andre smagsnoter.
Som øl er jeg ikke specielt vild med den, og egentlig heller ikke som aperitif, men det skyldes nok at jeg ikke er den store champagnedrikker, for øllet har faktisk overraskende mange ligheder med en sprudlende tør champagne, så selvom den rent smagsmæssigt ikke er noget for mig, så synes jeg den er overraskende vellykket i forhold til det den lover.
Bonusinfo:
Brygget med champagnegær, og tænkt som en aperitif mere end en øl. Brygget med Nelson Sauvin, Mandarin Bavaria og Percific Gem.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 2593404 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3072 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login