Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Deep-Fried Caramel Chocolate Bar Stout Patrons Project 26.01

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Northern Monk Porter/Stout Sort England 6.5 %

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter voldsomt af fyldte chokolader. Skummet er mørkebrunt, tæt og højt, med en fremragende holdbarhed. Smagen er blød og rund med markante noter af fyldte chokolader og kakao, med lækre noter af ristede malte og et strejf af vanille, samt en let sødme der dog ikke fremstår kvalm. Eftersmagen er fortsat præget af fyldte chokolader og næsten uden bitterhed, og øllet fremstår som en udpræget dessertøl.
Overraskende letdrikkelig dessertølsstout, der isærdeleshed imponerer med sine markante noter af fyldte chokolader og kakao uden at være kvalm, men dog bliver lidt for voldsomme til at man kan drikke meget af den, men indenfor sin genre er den helt perfekt til en sød chokoladedessert.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 1551215 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 2681 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login