Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Yule Juice

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Amager bryghus Ale Næsten hvid Danmark 6.5 %

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter vanvittigt frugtigt, med voldsomme noter af abrikos og ananas. Skummet er hvidt og meget tæt og ligger som flødeskum ovenpå den fuldstændig uigennemsigtige og nærmest hvide øl. Smagen er herligt velhumlet og ligeledes utroligt frugtig med masser af eksotiske noter, men heldigvis også med en lidt "kras" note af harpiks og bitterhed, så den ikke fremstår som multijuice, men rent faktisk som øl og giver en fantastisk kompleksitet. Eftersmagen er fortsat utroligt velhumlet og ligesom i smagen er der også masser af eksotiske frugter og harpiks og en moderat bitterhumle runder det hele rigtigt godt af.
En virkelig god NEIPA, der både har smag og kompleksitet, men også har tilstrækkelig bitterhed og skarpe noter til at give den kant og karakter.
Bonusinfo:
Brygget med Columbus, Citra, Misaic og Amarillo, samt havremalt. Gæren er WLP066 London Fog Ale, som jeg havde troet ville være lidt for markant til amerikanske humler, men den fungerer rigtigt godt til denne øl (selvom jeg nu tror at WLP001 California Ale ville have været bedre :-)


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 3096327 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3175 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login