Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Påske Beer

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Hancock Lager Strågul Danmark 6.6 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders:

Noter:
Svagt skum, der holder meget dårligt. Dufter af korn og humle og ret sødligt. Smagen er humlet og frisk, med svag sødlig malt og den er en smule vandet. Eftersmagen er let humlet og med en ret bitter alkoholsmag.


Kommentar skrevet af Jan Sand - 15/03-06
Svar skrevet af Thomas (Administrator) 15/05-09
Jeg kender ikke din føromtalte \'Sagzer-humle\', derimod er der en meget berømt tjekkisk humle der hedder Saaz, (også kaldet Saazer) mon ikke det er den du mener? Derudover er Hancock på ingen måde de eneste i Danmark der bruger denne humle, faktisk tror jeg det er en af de mest benyttede humleplanter.
Til påstanden om at vi kun er til lyst pilsnerøl og svage alkoholprocenter kan jeg kun henvise Hr. Sand til vores Top 20 liste, hvor der pt. kun er 3 øl med en alkoholstyrke under 6%, og kun en eneste pilsner (som er brygget med masser af saaz-humle). Sjovt nok har vi endda givet halvdårlige karakterer til de lyse og (halv)svage øl som Hr. Sand selv har givet topkarakter (se bl.a. ovenstående ølanmeldelse), så hvordan han får det til at vi er til pilsner, frem for mørkt og stærkt øl, må stå hen i det uvisse.
Hr. Sand foreslår også at der kommer en uvildig øldrikker i panelet, selvom han selv giver Hancock topkarakterer i en grad, så man er sikker på at der er tale om en lokal patriot, ikke at der er noget galt i det, men det burde da vise Hr. Sand at der er forskel på hvad folk kalder godt-øl.
Vi har også ved flere lejligheder skrevet at anmeldelserne på siden er udtryk for vores mening. Ja vi gør faktisk en dyd ud af at gøre folk opmærksomme på at smag og behag er forskelligt.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 3096415 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3175 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login