Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Porter+Punsch

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Bergquell Special Brun Tyskland 4.4 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Groft lysebrunt skum, men det holder rigtigt godt. Dufter SINDSYGT kraftig af macipan og rom-essens, og er meget kunstig og syntetisk. Smagen er præcis lige så syntetisk som duften antyder. Den er på en gang sød, sur, bitter og krydret. Den minder egentlig om Dr. Pepper fra Pepsi, eller kold gløgg. Eftersmagen rimeligt bitter, men minder stadig meget om smagen. Trods den kunstige og sodavandsagtige smag, der ikke har meget at gøre med øl, må jeg indrømme at den faktisk ikke er helt ringe.
Bonusinfo:
Lavet af 95% og 5% sirup med kirsebæraroma. Ifølge etiketten kan man ikke alene drikke denne øl kold, men man kan også varme den op. Det prøvede jeg, og det gav den en vis lighed med gløgg, og er bestemt noget, der er værd at prøve.


Kommentar skrevet af niclas 17/11-06
5% sirup og 95 % hvad? er lidt nysgerrig.
Svar skrevet af Thomas (Administrator) 18/11-06
Hehe, der mangler vist et ord. Det er desværre ret længe siden jeg smagte denne meget specielle øl, og selvom jeg har søgt lidt på Internettet efter den har jeg ikke kunnet finde noget. Jeg kan ikke huske hvad de 95% var, men umiddelbart vil jeg tro der bare skulle stå 95% øl.
Hvis du kender et sted man kan købe den må du meget gerne sige til, den kunne være ret sjov at servere for familien her op til jul.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 1470735 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 2660 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login