Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Fur Porter

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Fur Bryghus Porter/Stout Næsten sort Danmark 6.5 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders:

Noter:
Duften utroligt ristet, med masser af lakrids og en smule syrlig-humle. Tæt brun skumhat, der har en ok holdbarhed. Smagen er kraftigs ristet og maltet, med noter af lakrids. Desværre er den også meget syrlig og er med stor sandsynlighed fejlgæret. Eftersmagen ristet og sødlig, med noter af humle og stadig en smule syrlig.

Thomas (gensmagsning den 04-09-2022): Skummet er lysebrunt og meget højt og meget tæt, med en super god holdbarhed. Duften er udmærket ristet og ret sødlig, med markante noter af lakrids og en snert af røg. Smagen er ligesom duften ganske ristet med noter af sød lakrids og lidt brændte malte, med en svag nuance af røg, men også noget tynd og enstrenget. Eftersmagen er svagt bitterhumlet med lidt syrlige noter af Co2, og noterne af sød lakrids hænger ved, men fremstår lidt for tynd.
Markant bedre oplevelse denne gang end første gang jeg smagte den. Mange udmærkede smagsnoter, men lidt for meget sød lakrids. Ny karakter: 6.


Kommentar skrevet af Stefano - 31/08-06
Svar skrevet af Thomas (Administrator) 04/09-06
Der kan jo desværre være meget store udsving i kvaliteten fra visse danske mikrobryggerier. Hos nogle er det et gennemgående problem, mens der hos andre bare er tale om et opstartsproblem.

Fælles for dem er, at hvis de vælger at sende sådan noget sprøjt på gaden mod at kunden betaler 30-40 kr., så må de også finde sig i at få den anmeldelse de gør (i hvert fald til vi får smagt øllen igen). Derfor er det jo også rigtigt godt hvis der er andre, som har købt et bedre eksemplar, der kan supplere vores anmeldese.


Kommentar skrevet af Flemming Petersen - 20/04-06

Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 2761588 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3121 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login