Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Jackie Brown

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Mikkeller Ale Brun Danmark 6 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders:

Noter:
Dufter tydeligt af citrushumle, men også utroligt lækkert af ristet malt. Skummet er højt og tæt, med en fantastisk holdbarhed. Smagen er utroligt ristet og meget kompleks, med masser af humle, og også for meget humle til en brown ale, og maltnuancerne drukner i bitterhed. Eftersmagen er MEGET bitter og meget lang, men stadigt med masser af ristet malt og en enorm portion ristet malt.
Havde det ikke været for den alt for voldsomme humledosering, så havde denne øl fået en noget højere karakter.

OPDATERER d. 20.11.2011 Jeg har efterfølgende smagt en Jackie Brown, som jeg har haft liggende mørkt i 5 år (Tappedatoen er 1.08.2006), og den var fuldstændigt fantastisk. Smagen af ristede malte var mere kompleks en nogen sinde før, med noter af kaffe, kakao og chokolade, samtidigt var humlesmagen stort set væk, men bidrager stadigt med en fantastisk krydret note. Uden sammenligning den bedste Brown Ale jeg nogen sinde har smagt, og måske den bedste øl jeg nogen sinde har smagt. Faktisk er den så god at den springer vores normale skala og burde have mindst 11 - Thomas Bertelsen
Bonusinfo:
Øllen er opkaldt efter Quintin Tarantinos film "jackie Brown" om en Stewardesse med attitude, og det må man sige at denne øl også har - Attitude.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 3096423 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3175 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login