Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Skælskør Original Blond

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Skælskør Bryghus (Harboe) Lager Strågul Danmark 4.6 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter voldsomt af korn, og en smule af malt. Skummet er hvidt og højt, med en middel holdbarhed. Smagen er meget kornet og kedelig, med en svag maltnote. Eftersmagen er svagt bitterhumlet og meget kort. Alt i alt en RØVSYG øl, der giver sig ud for at være en mikrobryg, men som blot er en alm. Harboe Pilsner i forklædning - USSELT.
Bonusinfo:
Skælskør Bryghus lyder som navnet på endnu et dansk mikrobryggeri, og det var i den tro jeg købte øllet. Stor var min undren da en søgning på Internettet intet resultat gav. Der findes intet bryggeri med navnet Skælskør Bryghus. Efter længere tids søgning viste det sig at det er Harboe der står bag, men det vil de åbenbart ikke være ved denne øl, for intet sted på etiketten står der at de står bag. Usselt at man prøver at springe med på mikrobryg-bølgen med denne usle usle usle øl.
Ingen steder på flasken fremgår det at Skælskør Bryghus blot er et navn som Harboe har opfundet ud af den blå luft. Ikke så meget som en adresse, et telefonnr. eller en hjemmeside er der på etiketten, hvilket er en KLAR overtrædelse af markedsføringsloven. Det samme må det vel siges at være når der på etiketten står "Mesterbrygget af udsøgte råvarer" - Mesterbrygget?? Dette usle sprøjt? Det er i hvertfald falsk reklame.


Kommentar skrevet af ShFtfVVJlM - 30/11-15
Hvad sf8gte du pe5? For jeg kan desve6rre ikke finde dem derinde. Ved du erells om Panduro har et lille eller stort udvalg? Vildt fed ide! Vil du ikke lave et indle6g ne5r du har fe5et dem brugt, se5 man kan fe5 inspiration? Knus Emmaemma-warnke.blogspot.com

Kommentar skrevet af ole 29/03-08
Jeg giver dig ret

Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 3185973 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3198 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login