Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Skælskør Original Stout

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Skælskør Bryghus (Harboe) Porter/Stout Mørkebrun Danmark 8 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter svagt frugtigt, med noter af sukker og alkohol. Skummet er brunt og tæt, med en middel holdbarhed. Smagen er minimalt ristet, med noter af korn og masser af klam alkoholnoter. Eftersmagen, hvilken eftersmag? Den findes simpelthen ikke. Hvor er det latterligt at Harboe prøver at springe med på mikrobryg-vognen ved at sende sådan noget skod-øl på markedet og lade som om det er mikrobrygget.
Bonusinfo:
Skælskør Bryghus lyder som navnet på endnu et dansk mikrobryggeri, og det var i den tro jeg købte øllet. Stor var min undren da en søgning på Internettet intet resultat gav. Der findes intet bryggeri med navnet Skælskør Bryghus. Efter længere tids søgning viste det sig at det er Harboe der står bag, men det vil de åbenbart ikke være ved denne øl, for intet sted på etiketten står der at de står bag. Usselt at man prøver at springe med på mikrobryg-bølgen med denne usle usle usle øl. Ingen steder på flasken fremgår det at Skælskør Bryghus blot er et navn som Harboe har opfundet ud af den blå luft. Ikke så meget som en adresse, et telefonnr. eller en hjemmeside er der på etiketten, hvilket er en KLAR overtrædelse af markedsføringsloven. Det samme må det vel siges at være når der på etiketten står "Mesterbrygget af udsøgte råvarer" - Mesterbrygget?? Dette usle sprøjt? Det er i hvertfald falsk reklame.


Kommentar skrevet af 15/03-13

Kommentar skrevet af - 15/03-13

Kommentar skrevet af Roel - 17/10-11
Svar skrevet af Thomas (Administrator) 28/10-11
Søreme om ikke de har fået deres egen hjemmeside. Det oplyses dog stadigt ikke ret klart at det er Harboe der står bag \'bryggeriet\'. Til gengæld gengives hele historien for Skælskør Bryghus fra starten i 1883 og frem, både hvem der ejet det og hvor der blev brygget. Underligt nok stopper tidslinien omkring 1958. Herefter står der ikke noget om hvem ejerne er eller hvor der brygges, kun at de oprindelige træfade nu er erstattet med ståltanke - Ja det tror da pokker når det er Harboe der brygger skidtet.
Den eneste måde \'bryggeriet\' kan kædes sammen med Harboe er, hvis man går ind under \'Kontakt\', hvor man kan skrive til Harboe, men der står intet om at der ikke er tale om et egentligt bryggeri, der reelt er brygget hos Harboe.


Kommentar skrevet af 11/05-11

Kommentar skrevet af Heide - 26/09-09

Kommentar skrevet af Daniel - 11/11-08

Kommentar skrevet af Lars 30/10-08

Kommentar skrevet af - 26/10-08

Kommentar skrevet af mikkel - 05/10-08

Kommentar skrevet af - 28/04-08

Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 3185853 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3198 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login