Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Skælskør Original Black

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Skælskør Bryghus (Harboe) Porter/Stout Brun Danmark 5 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter tydeligt af øllebrød, hvilket er lidt klamt til en øl. Skummet er lysebrunt og ret groft, med en middel holdbarhed. Smagen er ekstremt kunstig med en overdreven brug af sukkermelasse og en kedelig alkoholnote, og en ubehagelig ubalanceret brændt smag - klamt. Eftersmagen er ekstremt sprittet, den svage alkoholprocent til trods, og ender besk og bitter og ekstremt tør, kedelig og intetsigende.
Bonusinfo:
Skælskør Bryghus lyder som navnet på endnu et dansk mikrobryggeri, og det var i den tro jeg købte øllet. Stor var min undren da en søgning på Internettet intet resultat gav. Der findes intet bryggeri med navnet Skælskør Bryghus. Efter længere tids søgning viste det sig at det er Harboe der står bag, men det vil de åbenbart ikke være ved denne øl, for intet sted på etiketten står der at de står bag. Usselt at man prøver at springe med på mikrobryg-bølgen med denne usle usle usle øl. Ingen steder på flasken fremgår det at Skælskør Bryghus blot er et navn som Harboe har opfundet ud af den blå luft. Ikke så meget som en adresse, et telefonnr. eller en hjemmeside er der på etiketten, hvilket er en KLAR overtrædelse af markedsføringsloven. Det samme må det vel siges at være når der på etiketten står "Mesterbrygget af udsøgte råvarer" - Mesterbrygget?? Dette usle sprøjt? Det er i hvertfald falsk reklame.


Kommentar skrevet af 5mGxsE7yZb - 30/11-15
Kanon pre6mie !! Elsker ne5r i (red. bloggere) fe5r krmaaeer pe5 prf8ve. Der skal selvff8lgelig mere til for, at tage det gode billede, men det gf8r bare kamerajunglen noget nemmere for alle vi andre, som drf8mmer om at tage le6kre billeder Thumps up for kvalitets krmaaeer og inspirerende, le6kre billeder <3

Kommentar skrevet af 22/06-08

Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 3185832 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3198 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login