Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Skælskør Original Pale Ale

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Skælskør Bryghus (Harboe) Ale Gylden Danmark 5 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter syrligt af korn og helt uden noter af humle - mærkeligt. Skummet er meget højt og helt hvidt, men også meget groft og grimt, med en sløj holdbarhed. Smager dybt ubehageligt af sæbe og rengøringsmidler - FØJ. Stadigt næsten ingen humlesmag. Eftersmagen er meget bitter og nærmest besk, og står i stærk kontrast til det tynde øl. Den klamme smag af rengøringsmidler fortsætter desværre også i meget lang tid.
Absolut bundskraberen blandt pale ales. Ikke nok med at det er falsk markedsføring at kalde dette en pale ale, da den ikke har noget humlesmag, så smager den helt ad h.. til - FØJ FØJ og syvgange FØJ.
Bonusinfo:
På bagetiketten står der: "Pale ale er en markant pilsnertype". PILSNERTYPE??? De har tydeligvis ingen moralske skrupler i Harboe, ikke nok med at de lyver om hvem der brygger lortet, så har deres pale ale smagsmæssigt intet har med en pale ale at gøre, så er den åbenbart også blevet til en pilsner.
Skælskør Bryghus lyder som navnet på endnu et dansk mikrobryggeri, og det var i den tro jeg købte øllet. Stor var min undren da en søgning på Internettet intet resultat gav. Der findes intet bryggeri med navnet Skælskør Bryghus. Efter længere tids søgning viste det sig at det er Harboe der står bag, men det vil de åbenbart ikke være ved denne øl, for intet sted på etiketten står der at de står bag. Usselt at man prøver at springe med på mikrobryg-bølgen med denne usle usle usle øl. Ingen steder på flasken fremgår det at Skælskør Bryghus blot er et navn som Harboe har opfundet ud af den blå luft. Ikke så meget som en adresse, et telefonnr. eller en hjemmeside er der på etiketten, hvilket er en KLAR overtrædelse af markedsføringsloven. Det samme må det vel siges at være når der på etiketten står "Mesterbrygget af udsøgte råvarer" - Mesterbrygget?? Dette usle sprøjt? Det er i hvertfald falsk reklame.


Kommentar skrevet af - 23/02-09

Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 3185988 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3198 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login