Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Monrad & Rislund Classic Pilsner

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Pladderballe Bryghus (Slotsbryggeriet Fønix) Lager Gylden Danmark 5.3 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter fint af malt og humle, men også med lidt jordede noter. Skummet er lyst og temmeligt svagt, med en lidt sløj holdbarhed. Smagen er noget mere frugtig og sødmefund end en normal classic, men også med en meget markant gær-note som ud over at bidrage med noter af friske æbler også giver øllet en lidt jordslået og let røget note, der bliver forstærket gennem valget af humle, der også har lidt jordede noter. Eftersmagen har en markant note af humle og en udmærket bitterhed, men stadigt med let frugtige og gærede noter.
Denne øl er bestemt ikke bare endnu en kedelig industrielt masseproduceret pilsnerøl, men er bestemt en øl med smag og karakter, men personligt bryder jeg mig ikke specielt om de gærede noter eller valget af humle.
Bonusinfo:
Pladderballe Bryghus er ikke et rigtigt bryggeri, det kan ikke engang siges at være et fantombryggeri, men er en ølserie fra Slotsbryggeriet Fønix som er blevet godkendt (approberet) af Monrad & Rislund under sloganet "Leverandør til det tørstige folk". Monrad & Rislund har også indspillet små reklamefilm til hver øl i serien, som kan ses via smartphone ved at scanne den stregkode som findes på etiketten.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 3186009 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3198 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login