Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Aros Smokey Dark Bock

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
De Jyske bryghuse Lager Mørkebrun Danmark 7.5 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter temmelig sød, med en lidt krydret note af porse, og kun et svagt anstrøg røg. Skummet er brunt og meget højt, med en virkelig god holdbarhed. Smagen er sød og utroligt maltet, med masser af ristede og ikke mindst brændte noter, og med behagelige røgnoterne. Eftersmagen er fortsat sød og meget maltet med brændte noter og en let røget note, men også med en rimeligt kraftig portion bitterhumle, der bare bliver en anelse harsk jo længere man kommer ud i eftersmagen.
Første gang jeg anmeldte denne øl havde den kun været ude af køleskabet i ca. 10 min., hvor den fremstod ekstremt uharmonisk og ubalanceret mellem det søde, det brændte og det bitre, der på ingen måde spillede sammen, men i stedet prøvede at overdøve hinanden. Da øllet først havde nået omkring de 15 grader begyndte smagsnoterne dog at blande sig meget bedre, og røgnoten begyndte at træde mere i karakter, hvilket jeg ellers havde savnet. Lige da jeg ikke havde mere øl i glasset endte jeg faktisk med at blive helt glad for den. Det er derfor utroligt vigtigt at servere denne øl ved en temperatur på 12-18 grader.
Bonusinfo:
De jyske bryghuse er en sammenslutningen mellem Vejle bryghus, Randers Bryghus og Bryggerigaarden.


Kommentar skrevet af gsAS8ruwpwG - 30/11-15
At lede efter et sted at bo kan jo ofte ve6re frustrerende, og er man fmmere er der altid et hyggeligere hotel rundt hjf8rnet . vi har pe5 det seneste forsf8gt os pe5 thezouk.com, og fe5et gode tilbud i Toscana og Rom. God tur.

Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 3185862 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3198 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login