Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Omission Gluten Free Pale Ale

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Widmer Brothers Ale Gylden USA 5.8 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter dejligt maltet og sødligt med markante noter af brød, og et let frugtigt tvist. Skummet er lyst og ret svagt, med en middel holdbarhed. Smagen er lækkert velhumlet og føles utroligt blød i munden, med masser af citrusnoter og god kompleksitet, men også med en god bund af ristet malt. Eftersmagen er stadigt præget af velhumlede smagsnoter, men afsluttes af en kraftig portion bitterhumle.
Jeg ved ikke helt hvad jeg havde ventet af en glutenfri øl, men denne smager fuldstændigt som en normal IPA (ja, den minder mere om en IPA end en pale ale), om end en af de rigtig gode af slagsten. Den er både frisk, sød, maltet, frugtig og yderst kompleks, og kun den lidt for kraftige bitterhed i eftersmagen lidt trækker ned.
Bonusinfo:
”Glutenfri” øl. Ølleter brygget med korn, og dermed indeholdende gluten, men efterfølgende har man ”fjernet” gluten fra øllet. Der står dog ikke hvordan man har fjernet det, og sundhedsmyndighederne har heller ikke været i stand til at bekræfte indholdet af gluten, og der tages derfor forbehold for at øllet alligevel kan indeholde gluten.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 1055624 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 2336 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login