Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Julebuk (4,7%)

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Bryggeri Skovlyst Special Mørkebrun Danmark 4.7 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter mildt af fyldte chokolader. Skummet er nærmest ikke-eksisterende, og har en virkelig ringe holdbarhed. Smagen har ligeledes meget markante noter af fyldte chokolader, der totalt dominerer smagsindtrykket. Eftersmagen har fortsat lette noter af chokolade og afstemmes kun lige akkurat af en meget svag bitterhed og en svag syrlighed, der tillader at chokoladenoten fortsætter meget længe.
Man kan sige meget dårligt om denne øl. For det første er det ikke en bockøl, som der står etiketten, dertil er den for alkoholsvag, og desuden en ale. Derudover er den på ingen måde gylden, men mørkebrun. Den er heller ikke velegnet til julemad, eller noget andet mad for den sags skyld, dertil er den alt for sød. Til gengæld er det en glimrende dessertøl, og de herlige søde noter af chokolade er herlige.
Bonusinfo:
Brygget med vanille, hvilket helt sikker har bidraget til dessertølsoplevelsen. Skovlyst er sidenhen gået over til at brygge en version på 6,6% alkohol, der dog smager markant anderledes, og slet ikke med noter af chokolade, men fortsat meget sød.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 3096380 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3175 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login