Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Thisted IPA

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Thisted Bryghus Ale Gylden Danmark 6 %

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter mildt humlet, med et strejf af hvedemalt. Skummet er cremefarvet og tykt, med en rigtig fin holdbarhed. Smagen er markant humlet, med masser af frugtige citrusnoter og stor kompleksitet, hvor også både harpiks og abrikos er ret gennemtrængende, og med en dejlig fed mundfylde. Eftersmagen er fortsat kraftigt humlet og indledningsvis også med masser af herlige citrusnoter, men længere ude i eftersmagen bliver den markant mere bitterhumlet og grænsende til besk, men heldigvis uden at det kammer over, og noterne af harpiks bliver også mere dominerende, men heldigvis uden at de herlige friske citrusnoter helt overdøves.
Rigtig udmærket IPA, der særligt udmærker sig med stor kompleksitet og en helt perfekt mundfylde, men bitterheden mod slutningen trækker en del ned.
Bonusinfo:
Brygget med Centennial, Mosaic og Citra. Umiddelbart vil jeg mene at det ikke bare er Thisteds gamle "India Pale Ale" i forklædning, selvom alholprocenten er næsten den samme, og flere af humletyperne går igen, så er denne efter min mening meget bedre.


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 3096339 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3175 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login