Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Semper Ardens First Gold IPA

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Carlsberg Ale Rav Danmark 6.3 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders:

Noter:
Skummet er forholdsvist tæt og cremefarvet og har rigtig god holdbarhed. Dufter meget tydeligt af melon(honning melon). Dejlig duft. Smagen er frugtig, igen melon og friske æbler og ok humlet. Meget frisk øl. Eftersmagen er godt bitterhumlet, selvom de fleste andre øl i denne genre er meget mere humlede.
Bonusinfo:
Carlsberg viser endnu engang med deres Semper Ardens projekt, at de faktisk kan lave fantastisk godt øl. Bare synd at et bryggeri med deres kapaciteter mener at de skal tjene så meget pr. flaske. Det er Danmarks dyreste øl sammen med Brøckhouse.


Kommentar skrevet af Stefano - 02/04-06
En af de bedre ale fra Carlsberg har en rigtig god fylde og okay krydret smag og lang eftermsmag.. men man forventer nok lidt mere til den pris derfor giver jeg den otte.

Kommentar skrevet af THB - 19/04-05

Kommentar skrevet af Ulrik - 17/11-04
Jeg havde glaedet mig _saa_ meget til at proeve Semper Ardens IPA og blev _saa_ skuffet! Min yndlingsoeltype udsat for Semper Ardens, det kan sgu da kun blive stort! Det var med fryd, IPA'en blev haeldt i glasset umiddelbart efter, man kunne koebe den i butikken. Men ... :-( ... den smager jo over hele hovedet ikke af IPA! Den mangler friskhed, bitterhed, humleduft og -smag. Det er jo som at stikke tungen ud ad vinduet, sammenlignet med blot en vilkaarlig jaevn IPA. Oev! Naar man taenker paa kvaliteten i Semper Ardens serien ellers, er dette ekstremt skuffende. Indroemmet, den smager bedre end det meste fra Carlsberg, uden for Semper Ardens. Men hammer-skuffende, naar man nu havde forventet noget paa niveau med fx Broeckhouse eller amerikanske IPAs.

Jeg talte til Oelfestival i aar med en brygger fra Carlsberg, der havde udviklet First Gold IPA, og han kom med en lang forklaring om, at det var "as designed" - den var minded paa folk, der ikke havde forstand paa oel, ikke paa noerder til en oelfestival. Jesus. Lad os lave en fuldstaendig karakterloes og intetsigende oel for ikke at overraske folk, syntes han at argumentere. Hvis man vil give 49,95 for en oel, er man vel interesseret i en oplevelse, uanset om man er oel-noerd eller ej, er man ikke?

Ang. en andens kommentar om, at det er uforstaaeligt, Carlsberg tillader sig at tage, hvad de goer for oellen: Jeg har fra endog meget paalidelig kilde hoert, at serien ikke er nogen guldgrube for Carlsberg - det kan kun ca. loebe rundt. Det er mere et spoergsmaal om at markere sig end om at tjene penge.

Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 3392247 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3228 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login